Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ σχετικά με προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας
16/04/2021
Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση στα Γραφεία του ΑΚΕΛ Αριστερά - Νέες Δυνάμεις, μεταξύ αντιπροσωπείας του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου με αντιπροσωπεία του Κόμματος μετά από πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Άντρου Κυπριανού. Κατά τη συνάντηση ο Σ.Α.Κ. παρουσίασε τα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ιδιαίτερη αναφορά στα θέματα της μισθολογικής αναδιάρθρωσης/αναβάθμισης των κλιμάκων και της υποστελέχωσης. Στα πλαίσια της πιο πάνω ενημέρωσης επιδόθηκαν στον Γενικό Γραμματέα του Κόμματος σχετικές μελέτες για το πιο πάνω θέμα που έχουν εκπονηθεί για ενημέρωση. Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ, εξέφρασε την κατανόηση και την πλήρη υποστήριξη στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και δόθηκε η υπόσχεση για κάθε δυνατή βοήθεια και συμπαράσταση.
09/09/2022
Ιστορικής σημασίας συμφωνία για την αναβάθμιση των κλιμάκων των αστυνομικών και πυροσβεστών

24/06/2022
Ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου (Σ.Α.Κ.) για τα όσα ισχυρίζεται με τις καταγγελίες της η Διευθύντρια Φυλακών