Στήριξη συναδέρφων που ήταν ορισμένοι σε καθήκον στις 13/02/2021

24-02-2021

Σε χθεσινή σύσκεψη της ολομέλειας του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου, επαναβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά η αμετάθετη αποφασιστικότητα του Σ.Α.Κ. για ολόπλευρη στήριξη των συναδέλφων, που ήταν ορισμένοι για υπηρεσιακό καθήκον το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021 και η βούληση του Συνδέσμου, να αποτρέψει την όποια προσπάθεια θυματοποίησης των Μελών του.

Στη σύσκεψη της Ολομέλειας αποφασίστηκε περαιτέρω όπως υποβληθούν προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας, εμπεριστατωμένα υπομνήματα, τόσο για την παραχώρηση κινήτρων στα Μέλη που συμμετέχουν σε Αντιοχλαγωγίκες Ομάδες, όσο και για το επίδομα επικινδυνότητας σε όλα τα Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που υπηρετούν στην πρώτη γραμμή.

Επίσης τονίστηκε, η επιτακτική ανάγκη για επίσπευση των επιβαλλόμενων ενεργειών με τη Μ.ΕΠ.Α, για την εξεύρεση ικανοποιητικών ρυθμίσεων, για το κεφαλαιώδης σημασίας θέμα της μισθολογικής ανέλιξης / αναδιοργάνωσης των θέσεων της Αστυνομικής Δύναμης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.


Για Ερωτήσεις/Πληροφορίες

Τηλ.:+357 22 337200

Φαξ: +357 22 337643

Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου

1ος όροφος, Λεωφόρος Δημ. Σεβέρη 3,

Λευκωσία 1066, Κύπρος

Email

cypruspoliceassociation@pasydy.org

We use cookies to allow us to better understand how the site is used. By continuing to use this site, you consent to this policy. Click to learn more