Εκπτωτική Εφαρμογή

Ο Σ.Α.Κ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας της καινοτόμου Εκπτωτικής Εφαρμογής του, μέσω της οποίας τα μέλη του μπορούν να επωφελούνται εκπτώσεων ανά το παγκύπριο σε πληθώρα καταστημάτων και υπηρεσιών. 

Πιο κάτω θα βρείτε επεξηγηματική εικόνα-οδηγίες καθώς και το Link μέσω του οποίου μπορείτε να δείτε σχετικά επεξηγηματικά βίντεο-οδηγίες.


Για σύνδεση μέλους στην εφαρμογή το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι στο πεδίο ΚΙΝ.ΤΗΛ. να καταχωρήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και στο πεδίο ΚΩΔΙΚΟΣ να καταχωρήσετε πάλι τον αριθμό τηλεφώνου σας και να πατήσετε σύνδεση.

Ακολούθως επιλέγετε το κατάστημα από το οποίο θέλετε να πάρετε την έκπτωση, και πατάτε το κουμπί ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Τέλος θα σας εμφανίσει ένα QR κωδικό τον οποίο μπορείτε να δείξετε στο κατάστημα για να τον σκανάρει εφόσον βρίσκεστε εντός του. Για τηλεφωνικές παραγγελίες κάνετε την ίδια διαδικασία αλλά όταν σας εμφανίσει τον QR κωδικό, ακριβώς από κάτω θα σας εμφανίσει επίσης και ένα τετραψήφιο κωδικό, αυτόν τον κωδικό τον δίνεται τηλεφωνικά στο κατάστημα για να εφαρμόσει την έκπτωση.


Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος παρακαλώ επικοινωνήστε σε ώρες γραφείου στο τηλέφωνο: 22337200 ΣΑΚ

LINK ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ STEP BY STEP: https://www.gamesappswebsites.com/el/sak-howto#sak-app


Για Ερωτήσεις/Πληροφορίες

Τηλ.:+357 22 337200

Φαξ: +357 22 337643

Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου

1ος όροφος, Λεωφόρος Δημ. Σεβέρη 3,

Λευκωσία 1066, Κύπρος

Email

cypruspoliceassociation@pasydy.org

We use cookies to allow us to better understand how the site is used. By continuing to use this site, you consent to this policy. Click to learn more