Μήνυμα Προέδρου

Κυριάκου Χαραλαμπους

Με αίσθημα ευθύνης αλλά και ικανοποίησης ταυτόχρονα σας καλωσορίζω στην νέα ιστοσελίδα του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου.

Στόχος της Ιστοσελίδας μας είναι η αποτελεσματική ενημέρωση όλων των αλλά και οποιωνδήποτε φίλων που σχετίζονται με την Αστυνομία λειτουργώντας έτσι ως γέφυρα επικοινωνίας. Η αναδημιουργία του διαδικτυακού μας τόπου αναμφισβήτητα θα συμβάλλει στην ικανοποίηση των σύγχρονων απαιτήσεων που έχει δημιουργήσει η ραγδαία πρόοδος και εξέλιξη της τεχνολογίας της πληροφορικής.

Η Ιστοσελίδα μας θα περιέχει όλες τις πληροφορίες που ενδιαφέρουν τα μέλη μας, τις δραστηριότητες, τις εκδηλώσεις, τα προγράμματα ασφάλισης μας, καθώς επίσης και άλλες χρήσιμες και χρηστικές πληροφορίες σχετικά με τον σύνδεσμο μας.

Η Ιστοσελίδα αυτή δεν θα ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί και να υπάρξει χωρίς την πρωτοβουλία και την ενεργή ενασχόληση των μελών μας, αλλά και άλλων συναδέλφων τους οποίους ευχαριστώ θερμά, αφού η συμβολή τους ήταν ουσιαστική και κεφαλαιώδης.

Τέλος, σας καλωσορίζουμε όλους στη νέα ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να συμβάλλει ουσιαστικά στην καλύτερη ενημέρωση σας.

 

 

Κυριάκος Χαραλαμπους

Πρόεδρος Συνδέσμου

Αστυνομίας Κύπρου


Για Ερωτήσεις/Πληροφορίες

Τηλ.:+357 22 337200

Φαξ: +357 22 337643

Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου

1ος όροφος, Λεωφόρος Δημ. Σεβέρη 3,

Λευκωσία 1066, Κύπρος

Email

cypruspoliceassociation@pasydy.org

We use cookies to allow us to better understand how the site is used. By continuing to use this site, you consent to this policy. Click to learn more